Zonneboiler installateur in Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Delft e.o.

zonneboilersTerwijl de energiekosten jaarlijks blijven stijgen, worden energiebesparende producten, zoals zonneboilers steeds aantrekkelijker geprijsd. Nu is dan ook hét moment om over te stappen op een duurzame installatie. U bespaart niet alleen op uw maandlasten, maar u draagt ook bij aan een beter milieu. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Tevens zorgen we voor een vakkundige installatie in de regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

Werking zonneboiler

Een zonneboiler werkt samen met zonnecollectoren op het dak van uw woning of bedrijfspand. Via een buizensysteem wordt de verwarmde vloeistof van de collector naar het voorraadvat gepompt en daar stroomt het door een warmtewisselaar die de warmte afgeeft aan het kraanwater. Wordt het water niet warm genoeg, dan springt een naverwarmer bij, zoals een combi-ketel. Kiest u voor een hybride cv-installatie, dan wordt er niet alleen op een duurzame manier gezorgd voor warm water, maar ook voor de verwarming van de gehele woning.

Flinke besparing

Een zonneboiler is voor ieder huishouden interessant. Gemiddeld kunt u 50% op uw jaarlijkse kosten voor warm water besparen met een zonneboilersysteem. In combinatie met de subsidies en fiscale voordelen is de investering dan ook snel terugverdiend.

Offerte aanvragen

Voor een maximale opbrengst is het essentieel dat de zonnecollectoren optimaal geplaatst worden ten opzichte van de zon. Bij Klokwerf Groep Warmtetechniek bent u verzekerd van de meest efficiënte installatie én een scherpe prijs. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze adviseurs en installateurs staan voor u klaar in Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.